Naar de inhoud Naar zoeken Naar de footer

Art by Stam

Home » Bedrijven » Art by Stam
Art by Stam

Maak kennis met Max en Julian Stam, tweelingbroers en hedendaagse kunstenaars uit het schilderachtige Laren NH, gelegen in het hart van het Gooi.

Opgegroeid in een artistiek dorp met een rijke geschiedenis, werden we al op jonge leeftijd ondergedompeld in de wereld van de kunst, mede dankzij het gerenommeerde Singer Museum. Als eeneiige tweeling zijn onze levens nauw met elkaar verweven: we delen scholen, vrienden en hobby’s. Deze hechte band heeft ons aangespoord om samen de kunstwereld te verkennen, waarbij we profiteren van een gedeeld perspectief dat elkaar naadloos aanvult. Samenwerken voelt alsof je werkt met je eigen spiegelbeeld.

Onze hedendaagse kunst, gespecialiseerd in beeldhouwkunst en muurkunst, is geïnspireerd door het dagelijks leven en bevat elementen uit de natuur en architectuur. Onze creaties combineren elegante en wilde vormen die harmonieus samengaan met glanzende accenten. Het gebruik van de zwartste verf die er bestaat, geeft niet alleen diepte aan ons werk, maar ook een genuanceerde verkenning van het contrast tussen goed en kwaad, donker en licht.

We nodigen u uit om onze kunst, gemaakt met passie en een gedeelde visie, te ontdekken en te waarderen. Geniet van de reis door onze uitingen van creativiteit.

Art by Stam

Art