Naar de inhoud Naar zoeken Naar de footer

Huischef

Home » Bedrijven » Huischef
Huischef

Op zoek naar luxueuze catering die alle zintuigen prikkelt? Bij Huischef bent u aan het juiste adres. Wij bieden een scala aan cateringdiensten, variërend van volledig verzorgde BBQ’s met de finesse van Big Green Eggs en Ofyrs, tot verfijnde meergangen zit- of walking dinners waar elke gang een smaakvolle en visueel verbluffende verrassing is. Met aandacht voor detail en passie voor culinaire creativiteit, streven wij ernaar om uw evenement onvergetelijk te maken. Ontdek de smaakvolle wereld van Huischef en laat ons uw culinaire wensen vervullen.

 

Walking Dinner
Met een walking dinner zorgen wij voor een fantastische avond waar nog lang over nagepraat zal worden! Wij bereiden de gerechten in de keuken of op de Big Green Egg en Ofyr.

Vanaf 20 personen.

 

21 Dinner
Laat jouw 21 diner geheel door HuisChef verzorgen, zodat de avond gegarandeerd een succes wordt. Elke gang is een klein feestje op zich en jij hebt alle tijd om te kletsen met je vrienden en te genieten van alle gerechten en natuurlijk de speeches en sketches! Wij nemen al het werk bij jou en je ouders uit handen.

Vanaf 20 personen.

 

Thuis Chef
Wat denkt u van “in eten” met uw eigen chef aan huis?! U kunt een hele avond genieten van een heerlijk menu van verschillende culinaire gerechten. Elk gerecht geeft wat betreft de combinatie van smaken en de prachtige opmaak een wauw-effect.

Vanaf 15 personen in de regio Soest-Amersfoort, grotere groepen ook buiten de regio.

 

 

Plateau Amusehapjes
Lekker in uw eigen huis of tuin genieten van luxe amusehapjes?
Plateau met 25 heerlijke amusehapjes.
Wij zorgen voor verschillende soorten hapjes, geserveerd in mooie schaaltjes en glaasjes.

 

5-gangen dinner thuis
Voor kleine groepen hebben wij het 5-gangen thuisdiner. Met het 5-gangen diner kunt u thuis genieten van:
2 voorgerechten die zijn opgemaakt op borden
2 hoofdgerechten die nog een kleine bereiding nodig hebben
Dessert is ook opgemaakt op bord

Huischef

Culinair

Nijverheidsweg 16, 3762 ER Soest