Naar de inhoud Naar zoeken Naar de footer

Jurgh Detailing

Home » Bedrijven » Jurgh Detailing
Jurgh Detailing

Mijn naam is Jurgen Hesselink van Jurgh Detailing B.V. Ik ben detailer van beroep. Wat dat inhoudt? Oog voor detail, bij elke auto streven naar perfectie. Detailen is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak. Samen met mijn team van detailexperts pakken wij de problemen bij de bron aan.

Op onze website vindt u gedetailleerde informatie over onze diensten en hoe wij uw auto kunnen transformeren tot een juweeltje op de weg. Wij bieden een breed scala aan detailing diensten, waaronder lakcorrectie, schadeherstel, leerbehandeling, glascoating, Paint Protection Film, carwrapping en nog veel meer.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw voertuig de best mogelijke verzorging krijgt. Uw auto ziet er daardoor weer beter dan nieuw uit. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming. Ik gebruik uitsluitend de beste producten verkrijgbaar op de markt. Zo geniet u langer van uw kostbare auto!

Als u op zoek bent naar professionele detailing diensten voor uw voertuig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag om uw voertuig er op zijn best uit te laten zien! Maak kennis met het one-stop-shopping concept van Jurgh Car Detailing. U zult versteld staan van het eindresultaat!

Jurgh Detailing

Cars & Yachts

Schoffel 6, 1648 GG De Goorn