Naar de inhoud Naar zoeken Naar de footer

DEPARTURES EXPERT IN LUXE REIZEN

Home » Nieuws » DEPARTURES EXPERT IN LUXE REIZEN

Bij Monique van Departures zit passie voor (droom)reizen samenstellen in haar DNA. Zij is gespecialiseerd in het luxe reissegment (4- en 5 sterren) en heeft al bijna 3 decennia ervaring met het uitstippelen, regelen en boeken van reizen naar hotels en resorts van de buitencategorie. Zo beleeft u een onvergetelijke en zorgeloze vakantie, of dat nu met uw partner, uw familie, uw zakenrelaties of een groep vrienden is.

 

Reizen is een prikkeling van al uw zintuigen. Departures prikkelt ze allemaal. Op de mooiste plekken op aarde doet u oogverblindende indrukken op. U luistert naar het geluid van kabbelende bergbeekjes, wuivende palmbomen of krijsende berberaapjes. U snuift de geuren en gebruiken van andere culturen op. U voelt zich de koning te rijk als u zich laat onderdompelen in luxe en persoonlijke aandacht. In de ogen van Monique is exclusiviteit niet synoniem aan onbetaalbaar of onmogelijk.

GEEN GLIMLACH, MAAR EEN BREDE GRIJNS

Uw reis, voor enkele dagen of meerdere weken, moet tot in de finesses kloppen. Daag haar uit om uw perfecte reisbestemming te vinden én van A tot Z te regelen. Bij Departures zijn uw wensen leidend, u bent immers uniek. Daar horen een exclusieve locatie en een bijzondere reiservaring bij. Zij biedt luxe en gemak, zonder dat u zelf urenlang hoeft te zoeken. Ze enthousiasmeert, informeert, denkt mee, ontzorgt, verrast en overtreft zo uw verwachtingen. Bent u onderweg en heeft u een vraag, dan belt u Monique de Vos en wordt het opgelost. Dat kan 24/7 want Departures denkt in service, niet in tijdzones.

U dompelt zich onder in persoonlijke aandacht, u baadt in luxe van de buitencategorie en u laaft zich aan onvergetelijke herinneringen. Daarbij kunt u rekenen op de juiste balans tussen prijs en plezier. Reiservaringen van onschatbare waarde, met tarieven die zich kunnen meten aan reguliere reisbureaus en online aanbieders.

Monique aan het woord: “In 27 jaar heb ik een zesde zintuig ontwikkeld voor wat een hoog verwachtingspatroon inhoudt. Ik ontwerp, regisseer en organiseer uw exclusieve reis op maat. Persoonlijk en discreet. Met Departures geniet u van meer luxe en comfort. U ontspant en komt meer tot rust. U ziet meer en u beleeft meer. Ik tover geen glimlach, maar een brede grijns op uw gezicht. Als onafhankelijk luxe reisspecialist heb ik toegang tot het volledige en exclusieve reisaanbod wereldwijd.

Of u nu een rondreis wil of een heerlijk hotel met vlucht afgestemd op uw wensen.” Voor 2024 tipt Monique de multi-generatie-vakantie; samen genieten en het leven vieren. En de wellness vakanties; ontstressen en de accu laden, met diverse programma’s wereldwijd. Inspiratie nodig? Neem contact op met Monique de Vos via info@departures.nl, bel 06-29000544 of neem een kijkje op de website www.departures.nl.

Departures

Travel