Naar de inhoud Naar zoeken Naar de footer

GIVING WOOD A SECOND LIFE

Home » Nieuws » GIVING WOOD A SECOND LIFE

Dit is waar iQonya bekend om staat; unieke producten, die exclusief – samen met de klant – worden ontworpen, samengesteld en met de hand vervaardigd, van begin tot eind. De klant kan hierbij zelf deelnemen aan het creatieve gedeelte van het productieproces. Prachtige houtsoorten worden, met of zonder epoxy, verwerkt tot unieke meubels voor uw interieur, met behoud van de natuurlijke uitstraling. Ze geven het hout letterlijk een tweede leven, waarbij het vorige leven zichtbaar blijft. De geur van onze houtsoorten geeft bovendien een extra dimensie aan de sfeer in de ruimte, waar het meubel staat. Uw zintuigen prikkelend, rustgevend, ontspannend, u verplaatsend naar de bron.

iQonya is een bedrijf, dat duurzaam en ecologisch verantwoord hout importeert van rond de Middellandse Zee: mooie, exclusieve houtsoorten als olijf-, jeneverbes-, en cederhout, uit bossen en boomgaarden, die een natuurlijke dood gestorven zijn door ouderdom, ziekte, brand, overstromingen, droogte, etc. Bomen die al jaren op natuurlijke wijze drogen op de plek waar ze staan of omgevallen zijn. U kunt het zo gek niet verzinnen; het team van iQonya maakt uw interieurdromen waar! Zolang het maar strookt met ons credo “Giving Wood a Second Life”.

EEN EIGEN PERSOONLIJKHEID

Massaproductie, daar doen wij niet aan! Bij iQonya weten wij, dat elke klant uniek is, met een eigen persoonlijkheid. Wij willen hem/ haar dan ook iets bieden, wat nergens anders te krijgen is. We betrekken klanten direct bij het nieuwe meubelstuk, we geven hen weer een stem in hun eigen interieur! Door een uniek eigen blad te ontwerpen en te maken voor hun tafel, hun wasbak, de keuken, een bureau of wat dan ook. Het is fijn als mensen, na een creatieve middag, weer naar huis gaan met aan het eind van de ‘reis’ een uniek meubelstuk voor hun huis of kantoor in het verschiet. Een kunstwerk, dat zijn waarde behoudt.

iQonya heeft een enorme voorraad aan mooie, strakke, maar ook robuuste, grillige boomstambladen, zo uit de natuur. Er is er niet een hetzelfde! Natuurlijk in de gewenste maat, vorm en kleur(en) aan te passen, tot het precies voldoet aan wat u in gedachten had en past op de plek waar u het wil hebben. U kunt gaan voor alleen het natuurlijke hout. Maar het is ook mogelijk om er een twist aan te geven, door met epoxy een blad nog unieker, persoonlijker en heel bijzonder te maken. En dat alles met ecologisch verantwoord en duurzaam hout.

iQonya doet alles zelf, dus u koopt direct bij de bron. Ecologischer verantwoord en duurzamer bestaat niet. Geen tussenhandel, geen lange aanlevertijden en geen loze beloften. En alles in overleg, samen met onze klanten.

INTERESSE?

Wij nodigen u uit om langs te komen in onze vestiging om onze enorme voorraad te komen bekijken. Wij informeren u graag – vanzelfsprekend onder het genot van een bakje koffie of thee – in een vrijblijvend gesprek, zodat u zich een beeld kunt vormen van wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

iQonya

Living

Nijverheidscentrum 28, 2761 JP Zevenhuizen