Naar de inhoud Naar zoeken Naar de footer

I DREAM MY ART

Home » Nieuws » I DREAM MY ART

Wilfert Verweij is een veelzijdige kunstenaar die zich heeft gespecialiseerd in 3D epoxy kunst. Zijn kunst uit zich in Wall-art, sculpturen, Art designmeubelen, vazen en schalen.

Door de jaren heen heeft Wilfert een speciale mengtechniek ontwikkeld van verschillende materialen, zoals beton en gerecycled materiaal. Als bouwsteen in deze mengtechniek gebruikt hij epoxy, hij noemt deze mengtechniek Epoxionisme. Verschillende periodes volgden elkaar op die Wilfert inspiratie gaven, zoals The Universe, The Flower Period, Ode to the Grand Masters, Elements, Life Moments, Energies of Life, Killerbodies. Animals en Secrets of Nature. Wilfert: “Ik ben nu begonnen aan de nieuwe serie “Secrets of Nature”. Het fascineert mij hoe de natuur zich evolueert. Hoeveel geheimen daarin verborgen zitten die, wij als mens, sinds kort hebben ontdekt of nog moeten ontdekken. Hoe het allemaal op elkaar aansluit en zo de “circle of life” vormt. Het is voor ons het voorbeeld hoe je kunt leven vanuit overvloed. Mijn eerste werken in deze serie bestaan uit bloemen, bomen en nu ook bezig met Libelles, maar er komen nog meer secrets aan.”

Dit jaar staat hij voor de vijfde maal op de Masters Rai Amsterdam. Waar zijn nieuwe werken weer te bewonderen zijn. Waaronder een levensgrote zwarte hengst. Wilfert: “Weer een “animal” die moeilijk te temmen is.” Het imposante dier is 3,06 meter hoog en steigert in volle energie. Wat energie betreft, daar heeft Wilfert ook geen enkel gebrek aan, hij zit vol energie en bekijkt het leven van de positieve kant. Wilfert: “De levensenergie uit zich in allerlei vormen, zowel positief als negatief. Daarbij leven we in een wereld van weerkaatsing, wat je uitstraalt komt ook weer bij je terug. Dan is het de moeite waard om erover na te denken hoe we in het leven staan en welke energie we uitstralen”. Wilfert uit dit op verschillende manieren in zijn kunstwerken geïnspireerd door de natuur en energie.

Regelmatig neemt Wilfert deel aan verschillende exposities in Nederland en in het buitenland.

 

AANKOMENDE EXPOSITIES

 • Masters Expo Amsterdam
  7 t/m 11 december 2023
  Rai Amsterdam
  www.mastersexpo.com
 • Art Palm Beach Florida
  24 t/m 28 januari 2024
  Palm Beach County Convention Center
  www.artpalmbeach.com
 • The Palm Beach Show Florida
  15 t/m 20 februari 2024
  Palm Beach Convention Center Florida
  www.palmbeachshow.com

GALLERIES

 • Ibiza – The Gallery Ibiza
  Carrer de Sant Vicent, 34, 07840
  Santa Eulària des Riu, Illes Balears,
  Spanje
  www.thegalleryibiza.com
 • Marbella – Marbella Grand Estate
  Ctra. N-340, KM. 142,5,
  29692, Manilva, Malaga,
  Spanje
  www.grandeartestate.com
 • Madrid – TBA
  Dit jaar gaan een aantal van zijn werken naar Madrid, hier volgt nog verdere informatie over.

Creations By Will

Art

Stemerdingweg 27, 3769 CE Soesterberg